Online jelentkezési lap

Kérjük, hogy a tanfolyamra történő jelentkezést követően a végzettséget igazoló okirat másolatát legyen szíves e-mailben a info@konifo.hu címre elküldeni (1-es, 2-es és 3-as foglalkozási ágak esetén nem szükséges).

Az "Elküld" gombra kattintva a jelentkező elfogadja az alábbi feltételeket.

A kitöltött, és KONIFO Kft. részére visszaküldött jelentkezési lap a fent megjelölt képzés megrendelésének minősül. A képzés lemondására a képzés kezdési időpontja előtt 3 munkanappal, írásban van lehetőség. Ebben az esetben a KONIFO Kft. a befizetett összeget teljes mértékben visszafizeti. Ezen határidő után a képzést megelőzően érkező írásbeli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. KONIFO Kft. az időpont-változtatás jogát fenntartja! Pénzügyi teljesítés elmaradása esetén a behajtás költsége a vevőt (megrendelőt) terheli.

KONIFO Kft. kijelenti, hogy jelen Jelentkezési lappal birtokába került személyes adatokat a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően saját Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározott célok érdekében kezeli, és harmadik fél számára át nem adja. A jelentkező hozzájárul adatainak statisztikai célú nyilvántartásához, amelyet KONIFO Kft. a mindenkor hatályos Felnőttképzési törvény szerint hajt végre.

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.